Rólam

„Segíts mindennek
olyannak lennie, mint
amilyen úgyis.”

Szögeczki Sára vagyok, okleveles pszichológus, komplex művészeti terapeuta. A zene, a hangszeres játék, a rajzolás, a mesék, a néptánc már egészen születésem óta körülölelnek. Kamaszkorom óta tartok különböző foglalkozásokat gyermekek számára és immáron három éve vezetek művészet-, mese-, és bábterápiás önismereti csoportokat.

A saját életem alatt is megtapasztaltam az önismereti munka fontosságát: azt, hogy milyen sokat tud segíteni, ha (meg)ismerem a saját erősségeimet, sárkányaimat és ezeket kerek egészében tudom magamban látni, működtetni.

Fodor Ákos szavai tökéletesen leírják azt, ahogyan a csoportjaim alatt dolgozom a gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt. Akár festünk, akár zenélünk, akár bábokat mozgatunk, semmi más nem történik, csak

felfedezzük azt a rengeteg kincset, ami mindig is bennünk és körülöttünk lakozott.

Képesek leszünk újra észrevenni a természet – és az életünk – adta ajándékokat és kihívásokat, egyre inkább felfedezzük az erősségeinket és az árnyoldalainkat; így egyre jobban kikerekedik Bennünk (is) a világ.

Tanulmányaim:

  • Pázmány Péter Katolikus Egyetem, BTK, pszichológia BA (2017) – viselkedéselemző
  • Wesley János Lelkészképző Főiskola, komplex művészeti terapeuta szakirány (2020) – komplex művészeti terapeuta
  • Károli Gáspár Református Egyetem, BTK, pszichológia MA, Fejlődés – és Klinikai Gyermekpszichológia specializáció (2023) – okleveles pszichológus

Ha szívesen megismernél alaposabban is...

…kövess valamelyik közösségi média oldalamon!

Szögeczki Sára

+3630 253 5652

A weboldalt készítette: rezedastudio.hu